Om mig

Jeg hedder Mia Juul og 42 år gammel. Jeg har været frisør i 18 år.

Jeg elsker mit arbejde og lægger meget vægt på kvalitet. Jeg har deltaget i mange kurser, bl.a Balayagekursus, klippe og farvekursus både i Danmark, Italien og England. Det er vigtigt for mig, at salonen er et sted man kan komme og få et pusterum for hverdagen. Så jeg gør mit bedste for, at der er en rolig og afslappet stemning.

I 2024 vil jeg bruge hele året på kurser i hovedbundsproblemer, da et sundt hår hænger sammen med en sund hovedbund. Jeg vil derfor dygtiggøre mig og blive din hovedbundskosmetolog.

Miljø og økologi er noget der fylder meget for mig personligt, hvorfor det også har været naturligt for mig, at tage det med i mit arbejde som frisør. Jeg er derfor miljøvenlig frisør og går ikke på kompromis med valg af farver eller produkter.

Farver:
Jeg arbejder med flere forskelige systemer. Det ene er godkendt til GRØN SALON. Disse farver er så skånsomme, at de kan bruges på både gravide og ammende. Dette er for at passe på dig som kunde, mig som frisør og vores fælles miljø. Det andet system er vegansk og uden ammoniak.
Jeg har også mange års erfaring i at farve med Henna, som er en helt naturlig plantefarve.


Produkter:
- Hårologi er en Svensk produceret hårplejeserie, som kan tilpasses
specielt til dig ved hjælp af en hårtest. Hårologi er for dig der ønsker
et produkt med den højeste kvalitet, uden at belaste miljøet
og vil undgå unødige tilsætningsstoffer. Ved køb at Hårologi får du professionel rådgivning og skræddersyede behandling, baseret på test og analyse af hår, ved hjælp af testapparat.
De produkter du køber med hjem, er derfor special blandet til dig med protein,
fugt og udvalgte serum.
- MY.ORGANICS er økologiske og naturlige produkter i højeste kvalitet. Denne serie plejer både hår og hovedbund. Har du problemer med hovedbunden er denne serie din go-to. Jeg kan via et specielt apparat med kamera, komme helt tæt på din hovedbund og lave et forløb, der afhjælper alt ligefra skæl, hårtab eller fedtet hovedbund.

Olaplex:
Vil du sikre et sundt hår, kan du glæde dig over at der hos mig kommer olaplex i farven hver gang. På den måde sikre du at dit hår for Max beskyttelse ved behandling.